dijous, 3 de novembre del 2016

INAUGUREM EXPOSICIÓ, BIBLIOTECA I BLOG.


Hui és un dia gran per al nostre institut.  La nostra biblioteca ha obert les portes de la millor manera possible: amb l’exposició “Nosaltres les escriptores. Valencianes en el temps”. A l’acte han assistit, la Sra. Alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez; la Regidora de Cultura i Patrimoni Local, Educació i Igualtat d’Oportunitats, Cristina Mora i altres membres de la Corporació Municipal. A més hem comptat amb la presència de les dues comissàries de l’exposició Manola Roig i Rosa Roig, de la nova Presidenta de l’AMPA, de bona part del professorat i del nostre alumnat de 4t d’ESO, 1r i 2n de Batxillerat.
L’exposició que pretén la visibilització de les nostres escriptores (valencianes de tots els temps) romandrà a l’IES Riu Túria fins el 15 de novembre de 2016. Passeu a veure-la, us encisarà.

A la biblioteca de l’institut hem aprofitat aquesta magnífica oportunitat per a encetar una nova etapa. Aquest blog és una de les iniciatives d’aquest curs. Ens agradaria poder estar en contacte amb tots vosaltres (lectores i lectors) i que compartíreu tot allò que us agrade i desitgeu: crítiques de llibres, noves lectures, ressenyes de novetats i un llarg etcètera. Qualsevol iniciativa relacionada amb els llibres i la lectura serà benvinguda.
A poc a poc us anirem comentant les accions que, des de la biblioteca, pensem dur endavant el present curs: servei de novetats, butlletí informatiu, club de lectura...

Us deixem unes fotos de l'acte.

No ho dubteu i feu-vos seguidors i seguidores d’aquest blog de la biblioteca de l’IES Riu Túria.





 


4 comentaris: